VIDEO Dragnea lansează o fumigenă electorală: "Indemnizația specială pentru parlamentari nu trebuie să mai existe"


VIDEO Dragnea lansează o fumigenă electorală: "Indemnizația specială pentru parlamentari nu trebuie să mai existe"

PSD, din disperare că e pe punctul de a pierde alegerile, nu știe ce să mai promită. Dublul condamnat Liviu Dragnea, într-un interviu acordat pentru Adevărul, a mai lansat o fumigenă electorală și anume că dorește să taie pensiile speciale ale parlamentarilor. 

"Mi-am adus aminte de pensiile speciale. Știu că nu o să le convină colegilor mei parlamentari, dar eu le spun că nu se moare din asta. Sunt acele indemnizații speciale pentru parlamentari. Eu am renunțat la ea. Mi-am dat demisia cu o zi înainte de a se termina mandatul ca să nu pot să beneficiez. Am mărit pensiile. Se vor mări în continuare, dar această problemă a indemnizațiilor speciale pentru pensionarii din Parlament rămâne o problemă sensibilă și eu cred că trebuie să o abordăm cu curaj și frontal. Cred că această indemnizație specială pentru parlamentari nu trebuie să mai existe", a declarat Liviu Dragnea. 

Vedeți video de la 1:14:10:


„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.