VIDEO Dragnea, despre relația cu Viorica: "Eu am relații personale cu femeia pe care o iubesc". Amenințare indirectă la membrii Guvernului


VIDEO Dragnea, despre relația cu Viorica: "Eu am relații personale cu femeia pe care o iubesc". Amenințare indirectă la membrii Guvernului

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a susținut un interviu pentru Adevărul în care a fost chestionat inclusiv despre relația în care se află cu premierul Viorica Dăncilă. Dragnea, ca să demonstreze din nou cât de primitiv e în abordare, a înțeles prin relații doar ceva ce ține de dimensiunea intimă a interacțiunii dintre două persoane. Totodată, a lansat un atac voalat asupra premierului și asupra celorlați miniștri prin care a atenționat că se va face o evaluare după alegeri, iar nimeni din Executiv "să nu uite de ce a fost pus acolo". 

Moderator: Vă întreb direct. În ce relații sunteți cu doamna Dăncilă? 

Dragnea: Eu am relații personale cu femeia pe care o iubesc. 

Moderator: Nu în sensul ăsta vă întrebam evident. 

Dragnea: Bun. Pe mine nu mă interesează, nu discut despre relațiile personale ale mele cu vreun membru ale Guvernului. 

Moderator: Nu. Relațiile politice că ați vorbit despre ceilalți doi (Grindeanu și Tudose) că se rupseseră de partid. Doamna Dăncilă în ce relații e cu partidul? 

Dragnea: O să analizăm după alegeri. Nu stă nimeni acum să vadă asta. Dar nu numai pentru dumneai. Este un sfat de-al meu pentru oricine, pentru orice om politic care ajunge întâmplător și temporar în Guvern. Să nu uite pentru ce a fost pus acolo. A fost pus acolo să implementeze un program de guvernare susținut și votat de către români covârșitor. 

Vedeți video de la 39:50:


„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.