GROAZĂ și PANICĂ printre baronii lui Dragnea: validarea referendumului înseamnă COȘMARUL vieții lor și dezastrul PSD


GROAZĂ și PANICĂ printre baronii lui Dragnea: validarea referendumului înseamnă COȘMARUL vieții lor și dezastrul PSD

Că PSD riscă un veritabil dezastru la alegerile europarlamentare nu-i deranjează prea mult pe Liviu Dragnea și pe acoliții săi de la conducerea partidului, care s-au obișnuit deja cu ideea, dar validarea referendumului privind Justiția reprezintă ”coșmarul vieții lor”, explică scriitorul și sociologul Sebastian Lăzăroiu, într-o postare pe Facebook.

Podul.ro vă prezintă comentariile sociologului.

”Scorul partidului ca scorul partidului, oricum nu mai dau doi bani pe cloaca aia, dar cei mai mulți lideri PSD sunt terifiați de validarea referendumului.

Ei mai aveau un pic de treabă cu justiția, o mai gâdilau pe Viorica, îi mai dădeau un pumn în cap ca la tonomatul cu fise, până la urmă o forțau să semneze ordonanțele. Numai că un referendum valid îi obligă să stea cuminți în căsuțele lor.

Sigur că nu e de neînchipuit ca Șerban Nicolae să prindă un microfon și să spună ce gândește: <Fac ceva pe el de vot la referendum>. Nu și cu puțin înainte de prezidențiale, locale și parlamentare. Că atunci îi sar în cap primarii și activiștii care și-așa sunt îngroziți să mai defileze cu sigla PSD.

Așadar, pentru unii de-acolo, în frunte cu Dragnea, că partidul ia mâine 15% sau 25%, că iese pe locul unu sau pe șaișpe, e tot aia. Dar un referendum valid este coșmarul vieții lor”, scrie Sebastian Lăzăroiu.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.