EXCLUSIV. Soțul Gabrielei FIREA l-a amenințat și jignit pe Marian Ceaușescu. „Papagalule prost, fraiere, bâlbâitule, handicapatule, nu te uiți în oglindă”?! Viorica Dăncilă l-a invitat, în schimb, pe celebrul protestatar la Palatul Victoria


EXCLUSIV. Soțul Gabrielei FIREA l-a amenințat și jignit pe Marian Ceaușescu. „Papagalule prost, fraiere, bâlbâitule, handicapatule, nu te uiți în oglindă”?! Viorica Dăncilă l-a invitat, în schimb, pe celebrul protestatar la Palatul Victoria

„Cui i-e frică, să-i fie frică. Mie nu mi-e frică. Credeți că mie mi-e frică de un domn care vine și țipă la noi E o persoană certată cu legea. Este o persoană care este plătită și știu foarte bine de cine este plătită...?!”, a delirat Gabriela Firea în microfoanele presei care așteptau, seara trecută, să-i soarbă câteva lucruri esențial despre soarta PSD, primind, în schimb, răcnetele primăriței către protestatarul deja consacrat Marian Moroșanu (zis și „Ceaușescu”).

Scena s-a derulat pe strada Ion Ionescu de la Brad, din Băneasa, la unul din sediile PSD și nu s-a terminat odată cu plecarea primăriței spre casă.

Marian Ceaușescu ne-a declarat în exclusvitate că pe la 00:37 a sunat Florentin Pandele, soțul Gabrielei Firea, care avut un limbaj suburban și l-a amenințat.

Mi-a vorbit urât. Mi-a spus că nu te uiți in oglină handicapatule, bâlbâitule? M-a insultat.

Și apoi a început să-mi vorbească elegant. Că la el au venit două persoane care i-au spus ca eu iau bani. Să fiu al dracu dacă am primit 5 bani de la cineva, nici măcar de la cei care au mi-au propus sa-mi plătească amenzile sau pe cei care mă îndemnau să fac patreon ca să mă susțină. Eu nu am ieșit în stradă ca să câștig bani. Am ieșit pentru că așa îmi indică mie inima și mai ales pentru că nu am terminat ce am început în 89 contra securiștilor, milițenilor, comuniștilor. Am amenințări și pe telefonul mobil, dar nu le bag în seamă.

Noaptea trecută, tot prin Pandele, când s-a mai calmat, i-am transmit doamnei primar general că vreau ca Bucureștiul, care este oraș martir, să fim respectați și ca banii noștri să fie administrați corect. Vreau să am o discuție cu doamna primar. Monumentele eroilor stau să cadă. Spuneți-i doamnei ca să nu mai fugă de mine. De câte ori am încercat să vorbesc cu dânsa, m-a refuzat. Pandele m-a invitat la el acasă. Azi dimineața am primit un mesaj de la o doamnă consilier a lui Firea –Simona Butacu - și apoi am stabili pentru ora 16.00 la o întrevedere cu Firea.

Asta nu înseamnă că ne-am împăcat. Vreau să o chem în judecată ca să-mi spună și mie de la cine știe că eu iau bani și o să-i cer daune pentru că mi-a afectat imaginea publică spunând că sunt plătit”, ne-a relatat Ceaușescu.

 Protestatarul ne-a mai povestit că a abordat-o și șefa PSD-ului și guvernului, Viorica Dăncilă. „I-am dat o foaie A4 pentru demisie și o carte cu mesaj surpriză (pentru eleva Dăncilă, de la Marian Ceaușescu)”, a povestit el. Dăncilă i-a chemat pe Ceaușescu și pe protestatarul Cristian Mihai Dide, aflat și el în zonă, la o discuție la Palatul Victoria, care ar urma să aibă loc miercuri.

„Nu cred că mă duc. O să văd. Poate m-aș duce să-i spun de tovarășul Tăriceanu”, a mai spus Ceaușescu.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.