FOTO și VIDEO. A plecat Dragnea la răcoare și au răsărit mai mulți pe același model: Ponta, Firea, Carmen Dan. Mincinoși, fanfaroni și agresivi


FOTO și VIDEO. A plecat Dragnea la răcoare și au răsărit mai mulți pe același model: Ponta, Firea, Carmen Dan. Mincinoși, fanfaroni și agresivi

Gabriela Firea a fost protagonista unei scene penibile cu protestatarul Marian Ceaușescu la care a urlat cât au ținut-o plămânii și pe care, ziua următoare, l-a primit mieroasă la Primărie să-i afle revendicările. Prin presă se mai vehiculează că primarul incompetent al Capitalei, în loc să desființeze păguboasele și ilegalele companii municipale, se pregătește să mărească aparatul Primăriei prin angajarea unui număr impresionant de noi salariați: 2500.

Prietenul lui Firea, Victor Ponta, și-a pus, zilele astea „piciorul în ghips”, pretextând că nu e-n țară, dar lăsându-și colegii să-l aleagă pe pesedistul Marcel Ciolacu, prietenul lui Omar Hayysam, în fruntea Camerei Deputaților. Gurile rele spun că Ponta nu doar negociează diverse cu PSD-ul, ci ar visa chiar la partidul lui Tăriceanu, încerând să-i ia parlamentarii și filalele.

Ministra de la Interne, Carmen Dan, o fidelă a pușăriașului de la Rahova și bănuită a fi principala vinovată a intervenției violente din 10 august, a avut, miercuri seară, o evoluție de vodevil la sediul MAI, unde a râgâit o ironie penibilă la adresa lui Klaus Iohannis, și apoi pe mai multe posturi TV.

Carmen Dan la MAI: ”Un rol extrem de important în desfăşurarea procesului de votare l-a avut STS. Toţi românii care au votat ştiu ce a însemnat timpul necesar validării cărţilor de identitate. Tabletele şi toată structura tehnica au fost asigurate de STS, iar personalul instruit tot de STS.

Eu nu acuz instituţii, spun adevăruri, la care domnul preşedinte are acces. Cu toate acestea, vrea asumări politice.

Nu este o surpriză pentru nimeni că domnul preşedinte îmi cere demisia. Nu e prima dată, cred că este deja de notorietate această idee fixă a dansului. De aceea, politic, îi răspund că nu mă intimidează, nici când cererile sunt dublate de riscul unor dosare penale.

O demisie o voi depunde numai când partidul din care fac parte mi-o va cere.

Nu-mi voi da demisia nici imediat, nici imediat.”

Antena3, schimb de replici Carmen Dan-Stelian Ion (USR)

Stelian Ion: „Doamna Carmen Dan ar trebui să-și dea demisia pentru ce s-a întâmplat în primul rând în 10 august. De câte ori o văd cu acel zâmbet mi se pare absolut incredibil că nu-și dă demisia și că nu are pe conștiință toate violențele întreptate asupra românilor din Piața Victoriei”.

Carmen Dan: „E greu să învățăm să purtăm un dialog, cred că e și foarte târziu pentru unii domni cum e și invitatul dvs. Îmi pare rău să spun asta. Ce constat și o spun iarăși cu tristețe este că, nu-l cunosc pe dl din studio dar sunt și alte persoane publice ceva mai cunoscute din zona de dreapta care nu s-au dumirit care sunt competențele instituțiilor publice. Cred că e foarte simplu, doar dacă ne uităm în lege și nu trebuie decât să știm să citim”.

 Carmen Dan la România TV: ”Nu stăm în genunchi, nici eu, nici partidul, în fața lui Klaus Iohannis. Nu am de gând să demisionez”.

 Dan Alexe, răspuns pentru Carmen Dan: „Replicanta asta n-a înțeles nimic: nici că Iohannis îi cerea de fapt lui Dăncilă să o dea afară, iar nu ca ea să-și dea demisia; dar mai ales că în calitate de ministru de interne tu nu invoci partidul! Tu nu ești acolo ca să reprezinți partidul, cap de bulan, ci țara. Cu partidul ai făcut-o deja pe 10 august.

Iar Iohannis nu ți-a cerut să stai în genunchi, alea-s fantezii SM cu cătușe, ci doar să dispari definitiv din amintiri.”

Mircea Marian: Ce s-a întâmplat în ultimele zile arată ceea ce bănuiam de mult: partidul lui Ponta este de fapt planul de back-up al pesediștilor, în cazul în care șandramaua controlată de Dragnea se prăbușește de tot. Un fel server proxy, pe care se transferă oamenii partidului și „afacerile”, dacă serverul principal este închis  :-P 

Deocamdată, PSD I merge înainte cu Vasilica.
Dacă acest plan eșuează, se reactivează PSD II, cu Ponta în frunte. 
Partidul lui Ponta e, poate, Pro Serbia - unde Ponta are cetățenie, dacă rețin corect, și este consilier al președintelui - poate Pro China, unde Ponta s-a căsătorit, extaziat în fața comunismului asiatic, sau Pro Kazahstan, fiindcă Ponta le-a făcut cadou sute de milioane de dolari, sub forma datoriilor șterse/ renegociate la Petromidia. Dar nu Pro România.

Silviu Sergiu: Robert Cazanciuc e casatorit cu verisoara lui Victor Ponta.

Partidul lui Ponta a pus ochii pe partidul lui Tariceanu, ALDE, îmi ciripesc nişte cintezoi. Vrea sā-i ia parlamentarii, filialele, membrii etc., ca sa devina principalul partener al PSD. Eventual la guvernare. Sau să susţinā Guvernul din Parlament.

Ponta e pe mână cu Firea, care vrea sā candideze la Preşedinţie. Sprijinita şi de Ponta. Ca oricum sunt in aceeasi gasca. Vezi relatia Pandele- Gabriel Oprea, afacerile imobiliare din Ilfov etc.

Aşa cã Robert Cazanciuc, membru PSD, care conduce Comisia juridica, i-a ridicat imunitatea parlamentara lui Tariceanu, aruncand, practic, pentru cateva ore, coaliţia PSD-ALDE in aer.

Va fi interesant sa vedem cate voturi are Ponta in Senat. De ele depinde soarta lui Tariceanu. Senzatia mea este ca are mari sanse să o ia pe drumul lui Dragnea. Štiţi voi unde se termină...

CITEȘTE ȘI: Soțul Gabrielei FIREA l-a amenințat și jignit pe Marian Ceaușescu. „Papagalule prost, fraiere, bâlbâitule, handicapatule, nu te uiți în oglindă”?! Viorica Dăncilă l-a invitat, în schimb, pe celebrul protestatar la Palatul Victoria



„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.