TUPEU de Guinness Book: Meleșcanu se laudă că a depășit recordul MONDIAL la secții de votare în străinătate!

TUPEU de Guinness Book: Meleșcanu se laudă că a depășit recordul MONDIAL la secții de votare în străinătate!

În pofida haosului și a dezastrului de la secțiile din străinătate, ministrul de Externe, Teodor Meleșcanu, este mândru de el și refuză să demisioneze. El susține chiar că este un recordman.

„S-a făcut tot ce s-a putut omenește - am făcut pentru prima oară 441 de secții electorale, record mondial, cu 215 mai multe decât cele de la ultimele alegeri europene. De asemenea cu cel puțin 63 mai mult decât la alegerile parlamentare sau la alte alegeri”, a declarat Meleșcanu la Antena 3.

Președintele Iohannis i-a cerut lui Meleșcanu să demisioneze, iar PNL l-a amenințat cu plângerea penală. „Am văzut cu toții, cu mare tristețe și cu multă supărare, imaginile cu mii și mii de români stând la cozile interminabile, oameni care au mers dimineața la vot  și au ajuns să voteze seara. Oameni care au mers la prânz la vot, au stat până seara și nu au mai apucat să voteze (…) Așadar, fiindcă nu au știut să își dea demisia de onoare, solicit demiterea imediată a ministrului de Externe și a doamnei ministru de Interne. Imediat însemnând imediat!”, a cerut Iohannis.