În Republica Moldova vor avea loc ALEGERI ANTICIPATE. Oligarhul Plahotniuc, marele avantajat


În Republica Moldova vor avea loc ALEGERI ANTICIPATE. Oligarhul Plahotniuc, marele avantajat

Politologul și diplomatul Radu Carp explică, pe Facebook, de ce organizarea de alegeri anticipate în Basarabia – procedură ce nu mai poate fi evitată, având în vedere criza politică de dincolo de Prut – favorizează din plin Partidul Democrat, păpușat de oligarhul Vladimir Plahotniuc.

Podul.ro vă prezintă comentariul lui Radu Carp.

”Este oficial: în Republica Moldova vor avea loc alegeri anticipate. Era previzibil încă de la rezultatul alegerilor.

Rămâne gustul amar al cedării de etapă a ACUM care era aproape să deschidă ușa larg Rusiei la Chișinău.

Câștigători? Partidul Democrat care rămâne la putere și în timpul campaniei electorale și are în continuare resurse financiare pentru a putea duce o campanie electorală”, explică Radu Carp.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.