După ce a falimentat România la ordinele lui Dragnea, Teodorovici vrea COMISAR EUROPEAN pe Transporturi


După ce a falimentat România la ordinele lui Dragnea, Teodorovici vrea COMISAR EUROPEAN pe Transporturi

Premierul Viorica Dăncilă vrea ca România să primească portofoliul de comisar european pe Transporturi, iar persoana propusă pentru acest post ar fi Eugen Orlando Teodorovici, susțin surse guvernamentale citate de Mediafax.

Propunerea este cu atât mai hilară cu cât România a înregistrat un eșec deplin în ceea ce privește dezvoltarea infrastructurii rutiere și de cale ferată. Rețeaua de autostrăzi din România este, în prezent, mai mică decât cea din Bulgaria, deși vecinii de la sud au jumătate din suprafața României.

Alte variante de comisar, pe care le-ar dori guvernul Dăncilă sunt  Energie, Extindere şi Economie Digitală.

La Energie ar putea ajunge Dan Nica, Extinderea ar fi pe profilul lui Mircea Geoană, iar pentru varianta Economie Digitală tot Dan Nica ar fi propunerea lui Dăncilă.

Ceea ce este aproape cert în acest moment, este că propunerea ca Rovana Plumb să fie viitorul comisar european din partea României a căzut. Plumb izbucnise în lacrimi când Dragnea a anunțat în direct că o susține pentru acest post.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.