VIDEO. IREAL! Un angajat al PRIMĂRIEI BUCUREȘTI către TUDOR CHIRILĂ: „Bă băiatule, bă nenorocitule, tu ești cretin?! MARȘ din fața mea! Pleacă în p***da mă-tii!”


VIDEO.  IREAL! Un angajat al PRIMĂRIEI BUCUREȘTI către TUDOR CHIRILĂ: „Bă băiatule, bă nenorocitule, tu ești cretin?! MARȘ din fața mea! Pleacă în p***da mă-tii!”

Solistul și actorul Tudor Chirilă a fost jignit și înjurat repetat de către un angajat al ”Parking” Primăria Capitalei pe care l-a luat civilizat la întrebări după ce l-a auzit vorbindu-i obscen unei femeie care trecea pe pista pentru biciclete.


„Poți să-mi spui de ce i-ai spus femeii ăleia du-te-n pula mea?”, l-a chestionat Chirilă pe parcagiu.

„Du-te în Piața Victoriei și țipă. Nu fi golan! Du-te și te plimbă, prietene, nu mă provoca. Și păstrează distanța. Dacă n-ai serviciu, du-te și te plimbă. Ia-ți serviciu, nu veni și mă provoca. Poți să fii avocatul cui vrei, da nu veni să mă stresezi pe mine. Bă băiatule, tu ești cretin?! Marș din fața mea”, i-a răspunul salariatul în albastru și cu șapcă pe care scria mare „Parking Primăria Capitalei”

„De ce mă faci cretin?”, l-a mai întrebat solistul.

„Pentru că ești! Pentru că ești, de aia!”, i-a răspuns acesta din ce în ce mai nervos.

Băiatule, pe tine te mănâncă chiar pielea? Atunci du-te să te scarpine altcineva. Du-te să te bată altcineva. Băi nenorocitul, du-te să te bată altcineva. Laaasă-mă în pace! Pleacă în pizda mă-tii de aici”, a mai urlat la Chirilă angajatul Primăriei Capitalei.

„Ne spui și numele tău?”, i-a mai spus Chirilă angajatului care urla „pleacă în pizda mă-tii” cât îl țineau plămânii.

„Pleacă în gâții mă-tii, ăsta e numele meu!”

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.