Victor Ponta renunță la mandatul de europarlamentar


Victor Ponta renunță la mandatul de europarlamentar

Președintele Pro România, fostul pesedist Victor Ponta, scrie pe Facebook că a decis să renunțe la mandatul de europarlamentar pentru că ar fi mai multă nevoie de el în România. Astfel, noul europarlamentar Pro România va fi ocupantul locului al treilea pe listele formațiunii, fostul premier Mihai Tudose.

Victor Ponta: „Așa cum am promis de la început eu voi rămâne acasă ( în Parlamentul de la București) - pentru că de aici pot să fac mai mult și mai repede lucrurile pe care românii le așteaptă de la noi!

Am informat azi AEP referitor la cei doi colegi din ProRomania care vor prelua mandatele de europarlamentar.

Sunt convins de faptul că, și Corina Crețu și Mihai Tudose, ne vor reprezenta cu onoare și eficientă în Parlamentul European/ iar Echipa ProRomania rămâne unită și prfesionista ( cu toți cei din București, Bruxelles și de peste tot din țară și în afară țării) !

Nu am pus niciodată interesul meu personal înaintea interesului Echipei pe care o conduc / nu m-am ținut niciodată cu lanțuri de o funcție sau un scaun călduț / ProRomania are nevoie de mine aici și nu am ezitat niciun minut .

Suntem ProRomania- și ținem cu România!”

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.