EXCLUSIV Cum o TERORIZA Dragnea pe Dăncilă. DEZVĂLUIRILE premierului și jocul lui Oprișan


EXCLUSIV Cum o TERORIZA Dragnea pe Dăncilă. DEZVĂLUIRILE premierului și jocul lui Oprișan

Baronul PSD-ist de Vrancea – l-am numit pe controversatul Marian Oprișan, poreclit când ”Portofel”, când ”Două capete” – a susținut, vineri, la finalul unui CEx în care tărăboiul a fost singura constantă, că Viorica Dăncilă a fost ”terorizată” de fostul șef al partidului, Liviu Dragnea, în prezent încarcerat.

Potrivit surselor Podul.ro, această declarație a lui Oprișan este cauzată chiar de Dăncilă, care s-a tot văicărit în fața liderilor din conducerea interimară, în primul Birou Permanent Național convocat la o zi după condamnarea lui Liviu Dragnea, că teleormăneanul o ”teroriza” – acesta a fost termenul folosit de premier.

Mai exact, Viorica Dăncilă s-a plâns că Liviu Dragnea o telefona de 7-10 ori pe zi, că exercita presiuni intense, în mod direct sau prin intermediul controversatei Anca Alexandrescu, că oamenii teleormăneanului îi spionau în permanență activitatea și că era forțată să exprime poziții oficiale pe care ea nu le dorea.

De aici și laudele destrăbălate ale lui Oprișan către Dăncilă, pe care o prezintă drept o lumină a politicii mioritice, care a gafat public în repetate rânduri nu datorită propriilor lipsuri (deși acestea-s de ordinul evidenței), ci din pricina intimidărilor și presiunilor la care era supusă de Dragnea – de notat că Viorica Dăncilă a spus o puzderie de bazaconii și după încarcerarea teleormăneanului, fiind de notorietate că a încurcat CEx-ul cu sexul.

Iată ce a declarat Oprișan, vineri, în urma unui CEx presărat cu ample tensiuni:

“Dacă doamna Dăncilă nu ar fi fost primul ministru al Guvernului României, vă spun că în acest moment eu aş fi susţinut-o cât se poate de clar ca preşedinte al Partidului Social Democrat dintr-un motiv extrem de serios. Este un politician cinstit, este o femeie cinstită, este o femeie care probabil şi cu siguranţă s-a eliberat de agreementul pe care îl avea cu fostul preşedinte al partidului, care după părerea mea o teroriza”.

Întrebat de presă dacă Liviu Dragnea îl teroriza şi pe el, baronul nu s-a sfiit să se laude: “Cu mine era mai greu, cu mine a fost mai complicat”.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.