NESIMȚIREA pușcăriașului-putinist Adrian Severin: ”România rămâne doar cu opțiunea RUSEASCĂ”?! Minciunile Kremlinului


NESIMȚIREA pușcăriașului-putinist Adrian Severin: ”România rămâne doar cu opțiunea RUSEASCĂ”?! Minciunile Kremlinului

Fostul pușcăriaș Adrian Severin (odinioară, ideolog al PSD) își arată totala hidoșenie, pe Facebook, insistând, nici mai mult, nici mai puțin, că ”România rămâne doar cu opțiunea rusească”, în condițiile în care, debitează propagandistul putinist, SUA și UE ar fi transformat țara noastră într-o… ”colonie”.

Precizăm că toate aceste tâmpenii reîncălzite și rostogolite de fostul pușcăriaș de drept comun Severin nu sunt altceva decât narațiuni predilecte ale propagandei rusești, manipulări anti-românești paralele realității.

Vă amintim că de-a lungul ultimilor trei ani Adrian Severin e emis (din pușcărie sau libertate) numeroase mesaje anti-UE și anti-SUA, în acest sens înhăitându-se cu fostul deținut de drept comun Adrian Năstase și cu Răzvan Theodorescu, cel care mințea poporul cu TVR în timp ce minerii îi călcau pe cap la propriu pe studenți.

Iată ce se pretează să halucineze Severin:

”Dacă eradicarea corupției  este folosită de SUA și de UE ca armă în lupta dintre ele pentru dominarea României, atunci România rămâne doar cu opțiunea rusească. Vestul ne impinge spre Est. Din nou”.

Șpăgarul Severin

Vă amintim că Adrian Severin a fost condamnat la 4 ani de închisoare cu executare pentru luare de mită în Parlamentul European, unde PSD-istul a acceptat bani pentru susținerea unor amendamente false (există probe video mai mult decât concludente), alături de europarlamentarul austriac Ernst Strasser, și de un altul, sloven.

Severin avea să fie eliberat după doar un an și două luni de închisoare, odată cu austriacul, numai că acesta din urmă și-a recunoscut fapta și nu a avut niciodată obrăznicia de a susține că ar fi fost victima vreunui ”stat paralel” (sau cine știe ce alte conspirații internaționale), așa cum se tot isterizează Adrian Severin (unul dintre foștii ideologi ai PSD). Recent, instanța supremă i-a respins fostului europarlamentar contestația în anulare.

De notat că Severin nu este numai un fost pușcăriaș care susține cu agresivitate ofensiva PSD-ALDE îndreptată împotriva Justiției – fostul europarlamentar este, totodată, și un virulent critic al SUA și al Uniunii Europene, rostogolind în mod uzual (alături de Adrian Năstase, Răzvan Theodorescu ș.a.m.d.) narațiuni predilecte ale Kremlinului.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.