SÂNGE în PSD: Paul Stănescu a UMILIT-O pe Dăncilă în plin CEx! Viorica s-a plâns că Dragnea o TERORIZA, o ABUZA și plătea articole pentru a o discredita


SÂNGE în PSD: Paul Stănescu a UMILIT-O pe Dăncilă în plin CEx! Viorica s-a plâns că Dragnea o TERORIZA, o ABUZA și plătea articole pentru a o discredita

Acuzată în CEx de baronul Paul Stănescu că ar primi comenzi din altă parte, nu din PSD, recenta prezidențiabilă Viorica Dăncilă nu a pierdut momentul să se văicărească din nou, minute-n șir, susținând că a fost izolată, terorizată, abuzată și spionată de fostul ei șef pe line de partid, pușcăriașul Liviu Dragnea.

Potrivit surselor Podul.ro, Viorica Dăncilă a anunțat că are dovezi pentru toate acuzațiile pe care le aduce – se referă la sms-uri și la discuții pe WhatsApp, cu Dragnea și apropiații acestuia, printre care ”cerberul” Anca Alexandrescu –, dar a adăugat că nu va vorbi public despre asta, deoarece ea privește spre viitor și nu vrea să facă rău partidului.

Totodată, Dăncilă i-a reproșat lui Paul Stănescu faptul că el și alții, nume cu greutate în PSD, s-au pretat o lungă perioadă să susțină toate deciziile lui Liviu Dragnea, fără crâcnire: ”Pe mine m-a izolat la Guvern și nu aveam voie să vorbesc cu nimeni de la vârful partidului sau cu liderii din teritoriu. Voi ați condus partidul alături de Liviu Dragnea și ați făcut așa cum a decis el. Așadar, cine era controlat?”, a întrebat Dăncilă, potrivit surselor Podul.ro.

Dăncilă a insistat că Liviu Dragnea o telefona și de 10 ori pe zi, că îi controla la sânge toate ieșirile publice, că o spiona prin interpuși (Anca Alexandrescu nu era singura ”cârtiță”), că plătea cu bani de la partid articole care o discreditau (aceleași acuzații le-au făcut, în trecut, și Gabriela Firea, Adrian Țuțuianu, Mihai Tudose sau Corina Crețu), că o supunea presiunilor, dar și că i-a interzis să poarte discuții cu primarii, în condițiile în care nemulțumirile acestora au răbufnit în repetate rânduri.

Deși a reușit să o enerveze pe ”neconflictuala” Dăncilă, Paul Stănescu (supranumit ”Baronul de la Căcâna”, după bairamul epic organizat în locația amintită) a tratat-o cu ironie pe recenta prezidențiabilă a PSD, repetându-i în față că nu are șanse să acceadă în al doilea tur al cursei pentru Cotroceni – asta susține până și sondajul lui Pieleanu comandat chiar de partidul celor trei trandafiri. De asemenea, Stănescu, Buzatu, Ciolacu și Firea nici nu vor să audă să își asume, prin semnătură (așa cum vrea Dăncilă) atingerea unor anumite procente, la urne, cu prilejul bătăliei pentru Cotroceni. De altfel, Dăncilă e ferm convinsă că adversarii săi o vor boicota la prezidențiale.  

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.