AUDIO Florin Călinescu a avut o criză de râs când a auzit că Viorica candidează la prezidențiale: "Și-a deschis Cotroceniul coafor sau croitorie?"


AUDIO Florin Călinescu a avut o criză de râs când a auzit că Viorica candidează la prezidențiale: "Și-a deschis Cotroceniul coafor sau croitorie?"

Actorul Florin Călinescu, proaspăt intrat în politică și ales președinte al Partidului Verde, a fost contactat de moderatorii emisiunii "Bună, România!" pentru a comenta intrarea Vioricăi Dăncilă în cursa către Cotroceni. 

Reacția actorului a fost pe măsură. Concret, Florin Călinescu a avut o criză de râs și a ironizat-o pe Viorica Dăncilă: "M-ați binedispus, m-ați făcut să râd... Și-a deschis Cotroceniul coafor sau croitorie?". Totodată, Florin Călinescu a atras atenția că tot ceea ce se întâmplă în PSD-ul actual este rezultatul acțiunilor lui Liviu Dragnea în fruntea partidului. 

Urmăriți și ascultați momentul de la 2:37:



"M-ați binedispus, m-ați făcut să râd... Și-a deschis Cotroceniul coafor sau croitorie? Măcar Dragnea nu a apucat să anunțe această dorință evidentă a lui la momentul președinției lui în PSD. Dar acum se întrece orice limită a imaginației. Era un serial când eram eu mai tânăr, Zona crepusculară... Se spunea nu umbați la butoane pentru că e un anunț din zona aceea a filmelor sau a entertainment-ului. 

Tot ceea ce se întâmplă acum în PSD nu e decât o consecință a ceea ce a creat Liviu Dragnea. A promovat, a cultivat numai oameni de o anumită înâlțime morală. Domnul Liviu Dragnea a creat cu grijă un colectiv cu o valoare sub valorea dânsului", a spus Florin Călinescu. 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.