EȘEC grotesc al statului român în cazul tinerelor UCISE la Caracal. Incompetență, nesimțire și PENSII SPECIALE


EȘEC grotesc al statului român în cazul tinerelor UCISE la Caracal. Incompetență, nesimțire și PENSII SPECIALE

Jurnalistul Mircea Marian (Newsweek România) răbufnește, pe Facebook, la adresa incapabilelor și sinistrelor autorități ale statului român, care, după ce au eșuat groaznic în cazul tinerelor ucise la Caracal, își pasează acum vina de la unele la altele încercând să-și ascundă incompetența în spatele unor ”explicații” de o stupizenie rară.

”Și-n loc de concluzie: toți angajații instituțiilor care au eșuat în cazul de la Olt sunt beneficiari ai pensiilor speciale/ militare”, explică Mircea Marian.

Vă prezentăm comentariul jurnalistului:

”Eșec groaznic al statului român în cazul tinerelor ucise în Olt. Un stat complet incapabil să protejeze cetățenii cinstiți, după ce, de 30 de luni, nu face decât să apere infractorii.

Și ce face statul român în fața dramei din Olt, de care este responsabil în bună măsură? Instituțiile statului își pasează vina de la unele la altele și își ascund incompetența în spatele unor explicații tehnice stupide. Nici o scuză, nici o asumare a unei responsabilități.

Și-n loc de concluzie: toți angajații instituțiilor care au eșuat în cazul de la Olt sunt beneficiari ai pensiilor speciale/ militare.

PS: La circa șase ani de la prăbușirea unui avion în Apuseni, când Aura Ion a murit de frig așteptând salvatorii, povestea se repetă. După drama din Apuseni, nimeni nu a fost sancționat și, în consecință, nici nu s-a schimbat nimic”.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.