VIDEO. Momente emoționante la UNTOLD: DJ Don Diablo i-a dedicat o melodie Alexandrei Măceșanu: "Ne vei lipsi, nu vei fi uitată, oriunde ai fi!"


VIDEO. Momente emoționante la UNTOLD: DJ Don Diablo i-a dedicat o melodie Alexandrei Măceșanu: "Ne vei lipsi, nu vei fi uitată, oriunde ai fi!"

UNTOLD#5 a venit cu un moment de-a dreptul emoționant. În cursul celei de-a treia seri a festivalului, DJ-ul Don Diablo a dedicat o melodie Alexandrei Măceșanu, fata răpită, violată și ucisă de monstrul de la Caracal Gheorghe Dincă.

"Ne vei lipsi, nu vei fi uitată, oriunde ai fi", a fost mesajul rostit de pe scena Cluj Arena, în timpul concertului susţinut de DJ Don Diablo, la UNTOLD.


O mare parte dintre cei 100 de mii de fani prezenți la festival și-au aprins luminile de la telefoane, iar la finalul melodiei publicul a aplaudat.

Totodată, o fană prezentă la festival relatează că o parte din mulțime, la finalul momentului dedicat Alexandrei, și-a revărsat furia împotriva grupului infracțional organizat care guvernează România, Partidul Social Democrat. 

"You will be missed, you will not be forgotten”.

Cel mai emoționant moment de la UNTOLD, când dj-ul olandez, Don Diablo, a dedicat o melodie Alexandrei. La sfârșit, o parte din mulțime a scandat m*** PSD. Așa e, nu vom uita. Cum nu am uitat nici de Colectiv", scrie pe Facebook Ioana Laura Cucoș, o fană prezentă la festival. 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.