Un disident anticomunist îl DESFIINȚEAZĂ pe Tăriceanu: ”Broasca din poveste s-a umflat până a devenit BOU!” Despre impotență, ALDE și ”javre vegetariene”


Un disident anticomunist îl DESFIINȚEAZĂ pe Tăriceanu: ”Broasca din poveste s-a umflat până a devenit BOU!” Despre impotență, ALDE și ”javre vegetariene”

Disidentul anticomunist și jurnalistul Neculai Constantin Munteanu (din 1980, principala voce a postului Radio România Liberă din München) face bășcălie nimicitoare, pe Facebook, de Călin Popescu-Tăriceanu, supranumit ”4%”, care se dă rotund ”mai ceva ca broasca din poveste care s-a umflat până când a devenit bou”.

Totodată, Neculai Constantin Munteanu ridică numeroase semne de întrebare cât se poate de legitime legate de așa-zisa ”potență” a manechinului de odinioară, Tăriceanu, concluzionând, finalmente, și că liderii ALDE sunt niște… ”javre vegetariene”, în contextul în care, mai nou, șeful Senatului se laudă în gura mare că ar fi capabil să infirme proverbul referitor la câinele care nu se dă dus de la măcelărie.

Podul.ro vă prezintă ironiile lui Neculai Constantin Munteanu:

”S-a umflat orzul în Călin Popescu Uituceanu. Se dă rotund. Mai ceva ca brosca din poveste care s-a umflat până a devenit bou. Auziți la el:
<Pentru mine și pentru colegii mei nu funcțiile în Guvern sunt importante. Nici pe mine președinte al Senatului, că am auzit că sunt critici care consideră că ALDE nu dorește să iasă de la guvernare că eu am să îmi pierd funcția de președinte al Senatului. Complet greșit. Nu vreau să fac parte dintr-o guvernare impotentă>.

Guvernare impotentă? Nu-mi cred urechilor. Guvernarea Dăncilă, impotentă? Păi noi ce-ți spunem de vreo doi ani încoace? Acuma a aflat și bărbatul ce știa tot satul? Da’ până acuma ce-ai făcut, domnu’ Uituceanu? N-ai făcut parte din acest guvern născut impotent? Atât de impotent că nici cu viagra nu se mai este în stare de funcționare. Dacă guvernarea e impotentă și tu potent, ce te împiedică să ieși de la guvernare? Acum! Pe loc! Fii, domnule, bărbat, nu cârpă bleagă! Da’ să nu vorbim de funie în casa spânzuratului! Că Călin, file de neveste, o dă pe pilde!

<Am auzit și alte expresii de genul “câinele nu pleacă de la măcelărie”, vedeți proverbe savante din popor, eu vreau să îi anunț pe foarte mulți că colegii mei sunt vegetarieni>, a mai spus Tăriceanu. Căline, Căline! Să știi ce nu știai, domnule!

Sunt și javre vegetariene”.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.