Delirul vedetelor Sputnik. Mariana Rarinca, “victima Sistemului”, strânge semnături pentru candidatura la președinție a putinistului Pleșoianu


Delirul vedetelor Sputnik. Mariana Rarinca, “victima Sistemului”, strânge semnături pentru candidatura la președinție a putinistului Pleșoianu

Mariana Rarinca, femeia transformată de televiziunea fostului condamnat Dan Voiculescu în victima vedetă a „statului paralel”, strânge semnături pentru candidatura la Președinție a lui Liviu Pleșoianu, un favorit al site-urilor de propagandă putinistă. Mariana Rarinca a fost la rândul ei prezentată pe Sputnik, site-ul de propagandă al Kremlinului, drep o “victimă a Sistemului”.

Informația a fost prezentata chiar de Pleșoianu pe pagina lui de Facebook.

„Mulțumesc, doamna Mariana Rarinca! Susținerea dumneavoastră mă onorează! Sunteți omul împotriva căruia au acționat împreuna Livia Stanciu (conducea la acea vreme ICCJ) si Laura Codruța Kovesi (conducea la acea vreme DNA)! Un cetățean român împotriva unei Hidre sinistre!”, a scris vedeta celor de la Sputnik pe Facebook.

Pleșoianu susține că așa-zișii „voluntari” ai săi au strâns un număr impresionant de semnături.

„În câteva zile, voi face un anunț foarte important. Se adună picăturile și se fac Ocean… Vom fi atât de mulți încât nu vor putea opri valul adevăratei schimbări…”, mai delirează Pleșoianu.

Pleșoianu are nevoie de 200.000 de semnături pentru a putea candida la Președinție.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.