Lovitură de teatru. CINE a folosit telefonul Luizei miercuri noapte?


Lovitură de teatru. CINE a folosit telefonul Luizei miercuri noapte?

După ce în noaptea de miercuri spre joi, pe la ora 1:00, telefonul Luizei Melencu (18 ani) a raportat activitate pe grupul de WhatsApp al prietenilor, experții contactați de Adevărul.ro susțin fie că telefonul tinerei a fost găsit și deschis, numărul fiind, ulterior, scos de pe toate grupurile, fie tehnicienii care lucrează la anchetă au solicitat operatorului de telefonie mobilă clonarea cartelei SIM, pentru a avea acces la o serie de informații până acum necunoscute.

Mai mulți utilizatori ai aplicației de mesagerie scriu, pe forumuri, că numerele scoase din uz au ieșit automat din grupuri, după o perioadă.

Potrivit Adevărul, după ce a sesizat activitatea pe WhatsApp, colega a făcut capturi de pe ecran și a sunat-o pe Luiza, constatând că telefonul era închis. Vă amintim că telefonul a fost căutat în repetate rânduri de anchetatori, într-un lan de floarea soarelui, la indicațiile lui Gheorghe Dincă, dar aparatul nu a fost încă găsit de autorități.

Suspect în cazul crimelor de la Caracal, sinistrul Gheorghe Dincă a mărturisit că le-a ucis pe cele două tinere, Alexandra și Luiza, susținând că rămășițele umane calcinate găsite în liziera pădurii de lângă Caracal îi aparțin celei din urmă – de altfel, deși încă nu s-a stabilit identitatea fragmentelor osoase, raportul antropologic susține că acestea aparțin unei fete în vârstă de 15-19 ani, fiind total exclus ca și aceste rămășițe să-i aparțină Alexandrei, al cărei ADN a fost descoperit în butoiul din curtea lui Gheorghe Dincă.  

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.