Avocatul Tonel, în război cu soția monstrului Dincă. Femeia ar fi mințit flagrant și ar fi fost la Caracal în perioada dispariției Luizei


Avocatul Tonel, în război cu soția monstrului Dincă. Femeia ar fi mințit flagrant și ar fi fost la Caracal în perioada dispariției Luizei

Tonel Pop, avocatul familiei Melencu, precizează că a depus o plângere penală împotriva Elenei Dincă şi a cerut anchetatorilor să o audieze din nou ca suspect, şi nu doar ca martor, scrie adevarul.ro.

Indiciile din dosarul „Caracal” sunt contradictorii si din punct de vedere al relaţiei pe care Dincă o avea cu soţia, dar şi cu cei patru copii ai săi. Avocatul familiei Luizei Melencu, fata pe care Gheorghe Dincă a mărturisit că a omorât-o, este convins că soţia lui Dincă ascunde multe adevăruri. „Femeia a minţit foarte mult. Nu le-a spus adevărul anchetatorilor. Există indicii că în perioada în care Luiza a fost răpită soţia se întorsese acasă. Imposibil să nu fi văzut ceva suspect. Luiza a fost răpită pe data de 14 aprilie. Dincă a dus-o acasă, soţia s-a întors în perioada aia din Italia. Chiar n-a văzut nimic? Această femeie trebuie obligatoriu reaudiată”, a declarat avocatul Tonel Pop.  

La prima declaraţie, Elena Dincă le-a spus anchetatorilor că soţul său era un om normal care mereu a avut grijă de familia şi copiii săi. Mai mult, femeia a declarat că niciodată bărbatul ei nu a fost violent. Vecinii însă susțin că lua des bătăi, scrie Adevărul.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.