ALERTĂ: prin nominalizarea Danei Gârbovan la Justiție, MAFIA PSD vrea să-și impună SLUGILE la șefia DNA și a Parchetului General! Profilul unei IMPOSTOARE


 ALERTĂ: prin nominalizarea Danei Gârbovan la Justiție, MAFIA PSD vrea să-și impună SLUGILE la șefia DNA și a Parchetului General! Profilul unei IMPOSTOARE

Prin nominalizarea dubioasei judecătoare Dana Gârbovan pentru portofoliul Justiției, mafia PSD încearcă să ducă mai departe ofensiva pușcăriașului Liviu Dragnea împotriva Justiției și face totul pentru a-și pune oamenii de casă la șefia DNA și a Parchetului General, acuză jurnalistul Mircea Marian (Newsweek România), pe Facebook.

Vă reamintim că Dana Gârbovan este o slugă predilectă a PSD încă din 2017, ea susținând întreaga ofensivă a PSD-ALDE împotriva Justiției. Este o susținătoare a infamei secții destinate anchetării procurorilor. De asemenea, Gârbovan este o ”stea” a propagandiștilor ruși de la Sputnik, care jubilează grotesc la noua poznă a Vioricăi Dăncilă, și o prezență virulentă în studiourile postului de dezinformare Antena 3, ctitorit și condus de fostul turnător securistoid Dan ”Felix” Voiculescu, ex-pușcăriaș de drept comun.

Vă prezentă, în cele ce urmează, acuzațiile lui Mircea Marian.

”Mafia pesedistă o lichidează pe Birchall fiindcă a susținut desființarea secției speciale de anchetare a magistraților și fiindcă propunerile ei privind îngreunarea procedurii de liberare condiționată schimbau legislația pesedistă și prelungeau șederea lui Livache la zdup.

Așa, pentru cine zicea că PSD e over. Voila: alive and kicking.

Madame Gârbovan este, din punctul de vedere al caracterului și al relației cu mafia pesedistă, un nou Tudorel Toader. O impostoare care a jucat rol de personaj neutru, dar, în fapt, s-a gudurat pe lângă PSD ca să îi ofere ceva.

Și uite că a primit.

E și mincinoasă. În februarie 2017 a declarat: <Nu voi fi eu nominalizarea pentru funcția de ministru al Justitiei deoarece, judecător fiind, nu pot ocupa o asemenea funcție> :)))

Vulpea cu strugurii, fiindcă și acum e judecător și uite că a acceptat.

Are o lungă istorie de măgării: sprijin moral pentru modificările aduse de PSD la legile justiției, atacuri la adresa ambasadei SUA cot la cot cu PSD, sprijin moral pentru distrugerea DNA și, în schimb, tăcere deplină la măgăriile făcute de Dragnea.

Acum, bănuiesc că au adus-o ca să își pună mafia oamenii peste DNA și Parchetul General, ceea ce Birchall nu îndrăznea.

Asta sper să fie învățătură de minte pentru toți proștii care anunțau că PSD e mort și importantă e acum bătălia USR-PNL. PSD se adună după 26 mai și, pas cu pas, face ce a făcut dintotdeauna.

Dacă Gârbovan își pune oamenii la DNA și PG instituțiile acestea vor fi ale PSD cel puțin vreo doi ani”, avertizează Mircea Marian.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.