FOTO Pupinfundiștii PSD: piticul Ion Cristoiu, morsa competentă Chirieac și Pieleanu, sociologul de casă. Antena 3 e aici!


FOTO Pupinfundiștii PSD: piticul Ion Cristoiu, morsa competentă Chirieac și Pieleanu, sociologul de casă. Antena 3 e aici!

Deși la Congresul PSD nu și-au făcut apariția reprezentanți ai altor partide – nici măcar Tăriceanu ”4%”, care se pregătește să fugă de la guvernare –, la lansarea oficială a prezidențiabilei Viorica Dăncilă s-au îmbulzit o serie de ”analiști” de casă ai PSD, care au susținut cu virulență ofensiva împotriva Justiției și care sunt intens promovați de postul de dezinformare Antena 3, patronat de fostul turnător securistoid Dan ”Felix” Voiculescu, ex-pușcăriaș de drept comun.

Printre aceștia s-au făcut remarcați ”Piticul Utecilă” Ion Cristoiu, ”Morsa competentă” Bogdan Chirieac, veșnicul antenist Val Vâlcu și sociologul de casă Marius Pieleanu, celebru pentru sondajele sale mincinoase care prezentau PSD, în preludiul alegerilor europarlamentare, la un fantasmagoric procent de 35%. Pozele pe care le prezentăm sunt preluate de pe contul de Facebook al jurnalistului Stoica Ionel (Ziare.com).

Caraghios din fire, piticul Cristoiu s-a tolănit pe un scaun, picior peste picior, și a ascultat cu atenție încordată discursul agramat și populist emanat de Viorica Dăncilă, de parcă i-ar fi vorbit Merkel sau Trump. Ca să înțelegeți cu cine aveți de-a face, vă amintim că Ion Cristoiu îl tot indeamnă public pe Alexandru Cumpănașu să candideze pentru Cotroceni.

”Morsa competentă” Chirieac a intrat în direct la Antena 3 și a lăudat-o grețos pe Dăncilă, despre care a spus că ”face multe lucruri remarcabile”, anunțând că se gândește serios să o voteze.

Simultan, crolul Antenei 3 trâmbița cu majuscule: ”Dăncilă, intrare de vedetă, îmbrăcată în alb!”

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.