Satrapii de la Beijing pregătesc represiunea BRUTALĂ a protestelor anticomuniste. O nouă armată: 240.000 de voluntari pentru apărarea dictaturii


  • ACP
  • Aug 28, 2019 21:10
  • 2413
Satrapii de la Beijing pregătesc represiunea BRUTALĂ a protestelor anticomuniste. O nouă armată: 240.000 de voluntari  pentru apărarea dictaturii

Regimul comunist condus de la Beijing suferă crunt de mai multe luni, în urma revoltei anticomuniste din Hong Kong.

Dezastrul de imagine pe plan extren e dublat de creșterea riscului ca protestele să se întindă în țară, mai ales după ce guvernanții au început să sufoce iar societatea cu măsuri foarte dure de control, specifice comunismului, folosind cele mai noi mijloace tehnice.

Marile orașe, unde populația e mai informată și în bună parte ”mai ieșită” prin lumea liberă, sunt în colimatorul satrapilor autorităților comuniste. Măsurile de verificare și control sunt deja luate, dar comuniștii caută acum să sporească rapid și efectivele forțelor de intervenție, după ce au văzut milioanele de oameni care ies pe străzile din Hong Kong și luptă pentru libertate.

Shenzhen, oraș mare și bogat, aflat în apropiere de Hong Kong, care are o populație educată și informată, unde au sediul multe companii străine, este locul unde autoritățile comuniste au format, în mare viteză, o armată nouă și foarte numeroasă de polițiști voluntari, care să prevină ”terorismul” și ”violențele” din zonele în care acționează. In Shenzhen, oraș cu cinci milioane de locuitori, nu sunt nici prea multe violențe, și nici despre terorism nu poate fi vorba, dar astfel categorisesc comuniștii demonstrațiile anticomuniste din orașul apropiat, Hong Kong. Așadar, acestă nouă armată a fost alcătuită ca să lupte împotriva celor care se vor ridica împotriva regimului comunist.

În presa chineză se vorbește explicit despre ”violența” protestatarilor anticomuniști din Hong Kong, când se explică motivele pentru care a fost înființat noul corp de poliție. Recenta armată numără nu mai puțin de 240.000 de militari voluntari, care vor patrula zi și noapte pe străzile orașului pentru a preveni orice tulburare a liniștii comuniste, incluzând aici și lupta împotriva cultelor religioase, creștinii fiind direct vizați, după ce le-au fost dărâmate biserici în toată țara și mulți dintre ei au fost arestați. Primul corp din armata adunată la viteză să lupte împotriva libertății oamenilor, care numără peste 5000 de membri, în majoritate venind din industria de catering și retail, a început deja să funcționeze în districtul Futian din Shenzhen. Aceștia au în dotare bastoane, scuturi, dar și câini antrenați să atace.

Autoritățile din districtul Futian au explicat că au în atenție, în special, pregătirea aniversării a 70 de ani de la înființarea Republicii Populare Chineze, de la 1 octombrie, când la festivitățile din oraș, la care vor participa foarte mulți oameni, ar putea apărea tulburări și demonstrații anticomuniste.

Spaima asta generată de oamenii liberi care se ridică împotriva dictaturii de la Beijing nu este deloc surprinzătoare, în condițiile în care se știe cât de puțin suportă comuniștii exprimarea liberă a celor nemulțumiți de condițiile din societatea-lagăr imaginată de Marx și Engels pentru călăi de talia lui Lenin, Stalin și Mao, dar și pentru urmașii acestora – mai multe detalii AICI.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.