VIDEO Poliție politică: protestatarii, luați în primire de jandarmi pentru că și-au permis să strige împotriva Vioricăi. Mesajul unui manifestant: "Nu ne îngenuncheați!"


VIDEO Poliție politică: protestatarii, luați în primire de jandarmi pentru că și-au permis să strige împotriva Vioricăi. Mesajul unui manifestant: "Nu ne îngenuncheați!"

Viorica a fost în vizită la Constanța pentru a participa la școala de vară a organizației de femei din PSD, cât și la alegerile interne din cadrul PSD Constanța. 

CONSULTAȚI ȘI: VIDEO Viorica, întâmpinată de protestatari în Constanța: "He he nu vei găsi aici colacul de salvare"

Câțiva protestatari au așteptat-o pe Viorica, pentru a-i demonstra cât de iubită este, atât la venirea la evenimentul ultim menționat, cât și la plecare pentru a-i adresa tradiționalele strigăte precum  "analfabeta"," la pușcărie" și "hoții, hoții!".

Alături de protestatarii pașnici, aproximativ 5 la număr, se afla un batalion de jandarmi chemat să o protejeze pe Viorica. După plecarea premierului, jandarmii au primit imediat ordin să acționeze precum o unitate de poliție politică și au început să le reprime protestatarilor dreptul la liberă exprimare, demarând procesul de identificare a acestora pentru ca ulterior, probabil, să fie sancționați. Un polițist i-a transmis unei doamne ce protesta că amenda va fi în intervalul 200-1000 de lei. 

Un alt protestatar, vădit nemulțumit de acțiunea represivă și disproporționată a jandarmilor, a avut următorul mesaj: "Chiar nu aveți bun simț să ne lăsați în pace? Ăștia nu lasă țara în pace de 30 de ani. Nu ne îngenuncheați cu o amendă!".

Urmăriți video în cele ce urmează: 


„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.