VIDEO Strigător la cer! Victor Ciutacu, limbaj de mahala cu referire la minorele traficate de clanuri mafiote

VIDEO Strigător la cer! Victor Ciutacu, limbaj de mahala cu referire la minorele traficate de clanuri mafiote

Victor Ciutacu a avut miercuri seara o ieșire incalificabilă la postul fugarului Sebastian Ghiță, în cadrul emisiunii pe care o modera. Concret, Ciutacu a afirmat isterizat că “nu se face trafic de curve fără miliție, fără Securitate și fără procuratură”, cu referire la persoanele minore. La fel de grav este că limbajul de mahala al moderatorului a fost folosit în contextul cazului de la Caracal, după o intervenție telefonică a familiei Luizei Melencu, în prime time, la ora 21:30.

Cătălin Teniţă, fondatorul Zelist/Zelist Monitor + TreeWorks, a criticat dur limbajul lui Ciutacu, precizând că “dacă nici asta nu este o batjocură demnă de autosesizarea CNCD și CNA, atunci nu știu care ar fi”.

“Pe RTV Ciutacu a folosit în mod repetat expresia "trafic de curve", cu referire la persoanele (minore sau majore) răpite de clanurile mafiote pentru a fi duse și exploatate sexual în alte tari. În contextul cazurilor de la Caracal.

Dacă nici asta nu este o batjocură demnă de autosesizarea CNCD și CNA, atunci nu știu care ar fi. Să stigmatizezi in halul ăsta victimele este strigător la cer”, a scris Cătălin Teniţă pe pagina sa de Facebook.

Urmăriți momentul în care Ciutacu face afirmația în video-ul de mai jos, la minutul 29:11