Fiul cel mic al lui Tudorel Toader a picat examenul de intrare în barou


Fiul cel mic al lui Tudorel Toader a picat examenul de intrare în barou

Teodor Toader, fiul cel mic al fostului ministru, Tudorel Toader, a picat examenul de intrare in Baroul Iași.

Anul trecut, Alexandru Ionut Toader, celălalt fiu, a ajuns sa fie angajat pe perioada nedeterminată în cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza“ din Iași, printr-un gest halucinant. Tudorel Toader, la vremea respectivă ocupând a atât funcția de ministru al Justiției, cât și pe cea de conducător al  Universității „Alexandru Ioan Cuza“, l-a ajutat pe fiul său cu o ordonanță de urgență emisă de guvern.

Surse din Baroul Iasi, citate de g4media.ro, afirmă că Teodor Toader a avut doar 64 de puncte și o notă mică, 7, la procedură civilă. Fiul cel mic al lui Tudorel a absolvit în acest an Facultatea de Drept din Iași. Pe listele cu rezultatele nu este trecut numele candidaților, însă sursele l-au indicat pe Teodor Toader ca având numărul 2495 și codul A2787.

 Anul trecut, Teodor Toader a fost implicat într-un accident rutier, intrând cu mașina VW Touareg într-un cap de pod a adormit la volan. Polițiștii constatau la vremea respectivă că acesta circula cu viteză și nu purta centura de siguranță. De asemenea poliţiştii anunțau că deschid un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, după ce fata cu care se afla Teodor Toader în mașină a suferit mai multe traumatisme.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.