VIDEO Cumpănașu a acuzat probleme cu inima în direct, dar a rămas în emisiune și a continuat cu istericalele


VIDEO Cumpănașu a acuzat probleme cu inima în direct, dar a rămas în emisiune și a continuat cu istericalele

Unchiul Alexandrei Măceșanu, Alexandru Cumpănașu, a ajuns la spital luni seara după ce a început să resimtă dureri în zona inimii în timpul unei emisiuni la România TV, informează libertatea.ro

Durerile au început în timp ce Alexandru Cumpănașu era în studioul România TV. În afară de durerile din zona inimii, Cumpănașu a resimțit și o senzație de amorțire la mâna stângă. La finalul emisiei, Alexandru

Cumpănașu a ajuns de urgență la Spitalul Floreasca. Suspect de preinfarct, unchiul Alexandrei a fost supus unui control medical amănunţit.

De subliniat că deși părea să aibă probleme cu inima în acele momente (vedeți video de la 43:50), Alexandru Cumpănașu a rămas în emisiune și a continuat cu istericalele cu care ne-a obișnut de mai mult de o lună încoace (vedeți video de la 45:40):



„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.