UPDATE. Ce alcoolemie avea Mario Iorgulescu în momentul producerii accidentului

UPDATE. Ce alcoolemie avea Mario Iorgulescu în momentul producerii accidentului

UPDATE. Potrivit stirileprotv.ro, Mario Iorgulescu ar fi ieşit pozitiv la testul privind consumul de cocaină. Același site mai scrie, citând surse judiciare, că Mario Iorgulescu ar fi avut o alcoolemie de 1,96 g/l alcool pur în sânge la prima verificare şi 1,76 la a doua verificare - ceea ar însemna că ar fi putut avea 2,20 g/l alcool pur în sânge în momentul accidentului.

Știrea inițială

Mario Iorgulescu, fiul în vârstă de 24 de ani al lui Gino Iorgulescu, președintele LPF, era sub influența băuturilor alcoolice în momentul în care a produs accidentul soldat cu moartea unui alt șofer. 

Conform probelor recoltate după accident, petrecut în noaptea de sâmbătă spre duminică, Mario Iorgulescu avea 0,80 g/l de alcool pur în sânge, potrivit Libertatea care citează surse judiciane. Astfel, fiul șefului LPF va fi acuzat și de conducere sub influența băuturilor alcoolice și poate primi de la 1 la 5 ani de închisoare sau amendă penală.

În plus, pe numele lui Iorgulescu este un dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală.

În prezent, Mario Iorgulescu se află internat la Spitalul Elias, la Terapie Intensivă, în stare de inconștiență, intubat și ventilat mecanic. Ultima informare transmisă de medici indica o agravarea a stării acestuia.