FOTO. Ce a făcut Giani, judecătorul CCR-PSD, de supărare că Laura Codruța Koveși a ajuns șefa procurorilor europeni


FOTO. Ce a făcut Giani, judecătorul CCR-PSD, de supărare că Laura Codruța Koveși a ajuns șefa procurorilor europeni

Controversatul fost procuror-șef al SS Gheorghe Stan, în prezent judecător CCR reprezentant al intereselor mafiote PSD, și-a înecat în alcool amarul produs de numirea Laurei Codruța Kovesi în funcția de procuror șef european. Stan, zis și Giani, a fost suprins, joi seară, de Marian Radună, la o terasă unde, cu ținuta puțin cam răvășită, dar cu freza implantantă țeapănă, se alcooliza în compania a două doamne.

Cu un master la Academia SRI, în tandem cu Lucian Netejoru, Stan s-a aflat o vreme la șefia Inspecției Judiciare, unde s-au ales cu anchete Laura Codruța Kovesi, Marius Iacob și alți șefi DNA. A fost numit apoi șef al Secției speciale de investigare a magistraților, în privința căreia forurile UE și-au exprimat îngrijorarea, solicitând în mod expres României desființarea acestui instrument de intimidare la adresa magistraților. Primele sale gesturi în fruntea acestei secții au fost două dosare împotriva Laurei Codruța Kovesi și solicitarea în mai multe rânduri a dosarului Tel Drum, în care este anchetat Liviu Dragnea.

Imagini: Marian Raduna/Facebook

CITEȘTE ȘI: Avertisment dur: magistrații Stan și Deliorga, numiți judecători ai CCR la propunerea PSD, „vor acționa la rupere, nici nu trebuie să le spună Dragnea ce să facă”

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.