VIDEO Dan Barna și-a depus candidatura la BEC cu atacuri la Iohannis: România are nevoie de un președinte full-time


VIDEO Dan Barna și-a depus candidatura la BEC cu atacuri la Iohannis: România are nevoie de un președinte full-time

Dan Barna și-a depus, vineri, la BEC, candidatura la alegerile prezidențiale. El a lansat mai multe atacuri la adresa lui Klaus Iohannis.

„România are nevoie de un președinte full-time, prezent în fiecare zi in viața cetății, un mandat de cinci ani e un mandat lung. România are nevoie sa înceapă să se dezvolte. Ce propun eu e energia, ambiția de a merge mai departe, de a nu rămâne în același joc de gleznă. Voi fi în turul doi cu siguranță și voi fi președintele României.”, a spus Barna.

„Vechea clasă politică și actuala structură Iohannis PNL ne spun constant că mai bine nu se poate, eu le spun că se poate mai bine, azi, și România merită asta. Iohannis a fost un pompier pentru momentele când casa a luat foc și se prăbușea. Daca era un gospodar mai atent și diligent poate nu ajungeam să luăm foc de atâtea ori în acești ani”, a subliniat apoi Dan Barna.

USR PLUS a depus 380.000 de semnături pentru susținerea candidaturii lui Dan Barna.

Urmăriți video mai jos:


„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.