Theodor Paleologu o mitraliază cu ironii pe Viorica în legătură cu vizita în SUA: "Dăncilă lucrează la bază, la firul ierbii. L-a înțeles perfect pe Alexis de Tocqueville"


Theodor Paleologu o mitraliază cu ironii pe Viorica în legătură cu vizita în SUA: "Dăncilă lucrează la bază, la firul ierbii. L-a înțeles perfect pe Alexis de Tocqueville"

Candidatul la alegerile prezidențiale al PMP, Theodor Paleologu, a mitraliat-o cu ironii pe prezidențiabila PSD, premierul Viorica Dăncilă, pentru vizita rușinoasă pe care o face în SUA zilele acestea.

Amintim că Viorica a avut luni o întrevedere cu primarul orașului Jersey City, Steven Fulop. În legătură cu această întâlnire, Theodor Paleologu a luat-o peste picior pe Dăncilă: "Doamna Dăncilă l-a înțeles perfect pe Alexis de Tocqueville, care spunea că adevărata democrație americană se găsește în micile comunități"

Redăm mesajul lui Theodor Paleologu:

"Cum să nu ți se umple inima de bucurie, cînd vezi că prim-ministrul României e atît de activ și de apreciat în Statele Unite? E genială ideea de a discuta cu primarii de orașe mici: doamna Dăncilă lucrează la bază, la firul ierbii.

Doamna Dăncilă l-a înțeles perfect pe Alexis de Tocqueville, care spunea că adevărata democrație americană se găsește în micile comunități. E extraordinar pentru relațiile româno-americane că Viorica Dăncilă va fi "aproape de fiecare american". Așa se cîștigă prietenia unei întregi națiuni", a spus Theodor Paleologu. 

"Iar cu vizita premierului la președintele Comisiei pentru Comemorarea Acordului de Pace de la Camp David între Egipt și Israel diplomația noastră a dat o lovitură de importanță planetară. Voi face un curs pe tema asta la Casa Paleologu", a adăugat prezidențiabilul PMP. 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.