Parchetul General confirmă probele de ADN ale olandezului în cazul crimei din Dâmbovița


Parchetul General confirmă probele de ADN ale olandezului în cazul crimei din Dâmbovița

După analiza probelor biologice în cazul fetiței de 11 ani din Dâmbovița răpită și ucisă, a fost confirmat oficial faptul că autorul este într-adevăr cetățeanul olandez, Joop Visscher.

Parchetul General a informat oficial că probele biologice prelevate de la fața locului au fost comparate cu ADN-ul olandezului, rezultatul fiind similar. Astfel, acesta este autorul infracțiunilor de lipsire de libertate, agresiune sexuală și omor calificat. Totodată, a fost confirmat și decesul suspectului prin intermediul INTERPOL.

Nu în ultimul rând, olandezul este suspectat și de alte fapte anterioare. Parchetul General a preluat în cursul zilei de ieri un alt dosar în care acest bărbat ar putea să fie făptașul într-un alt caz de agresiune sexuală.

Amintim că bărbatul a venit de patru ori în România.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.