VIDEO Sorina Pintea își pregătește viitoarea carieră în cazul în care Guvernul PSD pică. Ministrul Sănătății s-a apucat de cântat


VIDEO Sorina Pintea își pregătește viitoarea carieră în cazul în care Guvernul PSD pică. Ministrul Sănătății s-a apucat de cântat

Ministrul Sănătății Sorina Pintea pare că își pregătește viitoarea carieră în cazul în care moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă va fi una de succes. 

Concret, psedista, în lumina reflectoarelor, s-a apucat de cântat așa cum veți vedea în filmarea ce urmează, probabil punându-se la punct pentru un concurs precum X Factor sau Vocea României. 

CITIȚI ȘI: Fabuloasa ținută din perdea cu draperie a doamnei Sorina Pintea. Cum reușește ministrul Sănătății să pară atât de demodată și neîngrijită în haine de mii de euro?

O întrebare ce ar putea suscita interesul este legată de prețul rochei cu care s-a afișat Sorina Pintea, căci au devenit deja de notorietate ținutele sale din perdea cu draperie în valoare de mii de euro. 

Urmăriți video:



„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.