Sexgate în PSD! Baronul Stănescu și-a lăsat cuscra șomeră, după ce soția fiului său a rămas gravidă cu vărul acestuia! Scandal, divorț și pedeapsă


Sexgate în PSD! Baronul Stănescu și-a lăsat cuscra șomeră, după ce soția fiului său a rămas gravidă cu vărul acestuia! Scandal, divorț și pedeapsă

”Familia tradițională” în viziunea PSD: deoarece nevasta fiului lui Paul Stănescu a reușit să rămână gravidă cu vărul soțului, la rându-i fecior de ales PSD-ist, ceea ce a generat tămbălău și divorț cu scântei, influentul baron de Olt și-a zburat cuscra din funcția de inspecor școlar!

Vă prezentăm crâncenul comentariu al jurnalistului Mircea Marian (Newsweek):

”Aceste coțăieli pesediste pur și simplu mă depășesc.

Deci, știre banală: Florica Grecu, fosta cuscră a fostului vicepremier Paul Stănescu a rămas fără postul de inspector școlar adjunct la Olt.

Ce stă în spatele acestei știri: fata doamnei Grecu a fost căsătorită cu băiatul lui Paul Stănescu, baronetele de Olt. Dar, uups, domnișoara a rămas gravidă cu vărul soțului, fiul deputatului PSD Alexandru Stănescu.

Scandal, divorț și pedeapsă: mama fetei a zburat de la Inspectoratul Școlar Județean.

#RomeoSiJulietaVariantaPSD”.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.