Theodor Paleologu îl ironizează acid pe Dan Barna: "I-am luat și voturile de la frizerie"


Theodor Paleologu îl ironizează acid pe Dan Barna: "I-am luat și voturile de la frizerie"

Canidadatul PMP la prezidențiale, Theodor Paleologu, a participat recent în cadrul unei emisiuni la Antena 3.

Ulterior, Theodor Paleologu l-a ironizat acid pe candidatul USR la prezidențiale. Prezidențiabilul PMP a transmis că prezența sa la Antena 3 a provocat disperare mare în cercul lui Dan Barna, căci candidatul USR a rămas chiar și fără "voturile de la frizerie". Mai mult, Paleologu a spus că nici nu a fost nevoie să se deplaseze la Antena 3 precum Dan Barna, întrucât a venit Antena 3 la el. 

"E disperare mare în cercul lui Barna: i-am luat și voturile de la frizerie.

Mai țineți minte? "Efectul deplasării la Antena 3", spunea Barna în luna iunie, "a fost acela că la frizerie, unde am fost, oamenii m-au recunoscut după ce am mers la Antena 3."

Ei bine, eu nici nu m-am deplasat, ci a venit Antena 3 la mine sub chipul agreabil și simpatic al Anei Iorga. Iar conversația cu ea a fost extrem de plăcută", a scris Theodor Paleologu pe Facebook.


Mesajul lui Theodor Paleologu vine în contextul în care Dan Barna spunea în iunie că prezența lui la televiziunea lui Felix, Antena 3, s-ar fi soldat cu o creștere a popularității sale, fiind recunoscut inclusiv la frizer.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.