VIDEO. Un parlamentar PMP a venit cu ambulanța să voteze moțiunea contra Guvernului Dăncilă


VIDEO. Un parlamentar PMP a venit cu ambulanța să voteze moțiunea contra Guvernului Dăncilă

Imagini indite au fost surprinse la intrarea în Palatul Parlamentului unde, în jurul orelor 12.00, a tras o ambulanță. Din mașină a coborât cu greu senatorul PMP Vasile Cristian Lungu, care ar fi venit special la serviciu din concediul medical ca să voteze moțiunea contra guvernului de incompetenți PSD și dezertori ALDE. Parlamentarul a fost așezat apoi într-un scaun cu rotile și împins către sala de ședințe de un asistent de pe salvare.  

„Au existat câteva voci care au ajuns și la urechile mele că aș trăda prin această neapariție a mea. Și am vrut să dovedesc un lucru. Mă simt destul de rău, dar după vot mă întorc la Cluj pentru operație”, a declarat acesta înainte de a se alătura plenului, precizând că are o criză renală și că este foarte dureroasă afecțiunea de care suferă.


„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.