O condamnată din dosarul angajărilor fictive o ia pe urma lui Dragnea și cere anularea sentinței


O condamnată din dosarul angajărilor fictive o ia pe urma lui Dragnea și cere anularea sentinței

Nu doar Dragnea recurge la toate mijloacele pe care le are la dispoziție pentru a scăpa de condamnare. Și fostul director adjunct al Direcției pentru Protecția Copilului Teleorman a depus astăzi o contestație în anulare, aceasta fiind o cale extraordinară de atac împotriva sentinței formulate de Înalta Curte. Pe portalul instanței, contestația Olguței Șefu este deja publicată și rămâne de văzut dacă aceste încercări disperate ale celor vizați în dosarul angajărilor fictive vor avea și consecințe concrete.

Olguța Șefu a fost directorul adjunct al Direcției pentru Protecția Copilului Teleorman, fiind astfel una dintre persoanele din instituție care ar fi trebuit să știe și să reclame faptul că Adriana Botorogeanu și Anisa Stoica erau trecute în organigrama direcției, dar nu veneau niciodată la locul de muncă. Olguţa Şefu a fost condamnată la trei ani închisoare cu suspendare.

În timpul procesului, Olguța Șefu nu a făcut prea multe declarații, în afară de a se disculpa constant, uneori chiar cu lacrimi în ochi: “Nu stiu de ce am ajuns aici. Sunt o fire sensibilă. Nu am nicio legatură cu ce s-a întâmplat“.

Foto Dragnea: Evelina Morar, Evoluție în Instituție

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.