VIDEO Paleologu, întrebare pentru Kelemen Hunor: Cum ați susținut-o pe Dăncilă în fruntea guvernului? / Am gătit cu ce am avut în cămară


VIDEO Paleologu, întrebare pentru Kelemen Hunor: Cum ați susținut-o pe Dăncilă în fruntea guvernului? / Am gătit cu ce am avut în cămară

În cadrul dezbaterii de marți seară de la Realitatea TV dintre Theodor Paleologu, candidatul PMP la alegerile prezidențiale și Kelemen Hunor, candidatul UDMR, Paleologu i-a pus o întrebare incomodă președintelui UDMR. Concret, acesta l-a intrebat pe Kelemen Hunor cum de a susținut-o pe Viorica Dăncilă în fruntea guvernului.

Kelemen Hunor: "Nu a fost o treabă usoară. În aprilie am încheiat acea perioadă în care am avut o colaborare parlamentară cu PSD-ALDE. Ei aveau majoritatea și fără noi, dar o formațiune care are de obicei 7% în Parlament, nu poate să stea izolată într-un colț ani la rând. Permanent își caută parteneri.

Cum sunt partenerii nu decid eu, ci electoratul. Eu gătesc din ce am în bucătărie, nu eu aduc în cămară aceste elemente și din acest punct de vedere, Parlamentul este oglinda fidelă a societății. Eu nu cred că există o societate angelică care din 4 în 4 ani produce o clasă politică diabolică. Am gătit și noi cu ce am gasit în cămară.

Urmariți secvența în video-ul de mai jos, începând cu minutul 27:20:


„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.