VIDEO Dăncilă, gafă de proporții: Viktor Orban, premierul desemnat al României

VIDEO Dăncilă, gafă de proporții: Viktor Orban, premierul desemnat al României

Premierul demis Viorica Dăncilă a gafat, din nou, joi, în fața camarilei de partid din Maramureș într-un discurs în care l-a confundat și comparat pe premierul desemnat al României, Ludovic Orban, cu premierul Ungariei Viktor Orban

Urmăriți video în cele ce urmează: Totodată, Viorica Dăncilă a spus din nou că liberalii vor aduce austeritate ca și cum guvernarea ei a adus prosperitate, când de fapt realitatea este cu totul alta. 

"Din câte am văzut în programul lor de guvernare, un program în care au alocat Educației doar două pagini și acelea cu lucruri foarte rele pentru Educație. Oameni au de ce să-și facă griji! Nu am văzut creșterea punctului de pensie de la 1 septembrie și asta înseamnă că vor să înghețe pensiile, am văzut că vor să privatizeze companiile din transport, am văzut că vor să aducă salariile bugetarilor la salariul mediu din privat, în loc să își dorească creșterea salariilor, am văzut că vor să comaseze spitalele. Am impresia că vor să ne întoarcem în perioada de austeritate pentru că acest program de guvernare asta arată", a mai spus Viorica Dăncilă.