Paul Stănescu vrea ca Guvernul Orban să fie învestit, dar spune că se va face preș față de decizia PSD


Paul Stănescu vrea ca Guvernul Orban să fie învestit, dar spune că se va face preș față de decizia PSD

Baronul PSD de Olt, Paul Stănescu, a declarat luni că Guvernul Orban trebuie să primească votul de învestitură, dar, cu toate acestea, a precizat că va respecta linia partidului său în privința susținerii sau nesusținerii guvernării liberale.

"Ceea ce e foarte important, pentru mine ca om politic, şi pentru mine ca cetăţean al acestei ţări, este că acest Guvern trebuie învestit. (...) România trebuie să aibă un guvern stabil", a spus senatorul PSD.

Întrebat dacă el se va poziţiona altfel decât PSD la vot, Stănescu a precizat că este om de partid, conform news.ro

"Ce va face partidul voi face şi eu, fără discuţie", a mai menționat Paul Stănescu. 

Amintim că premierul demis Viorica Dăncilă a spus în repetate rânduri că parlamentarii PSD vor boicota ședința de învestire a Guvernului Orban pentru a nu se întruni cvorumul necesar acordării votului de învestitură. 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.