Orlando "Discotecă", luat la șuturi de propria propagandă. Antenist: "Cum să jignească aburul dimineții mahmure de discotecă aerul fierbinte al deșertului când aperi țara?"


Orlando "Discotecă", luat la șuturi de propria propagandă. Antenist: "Cum să jignească aburul dimineții mahmure de discotecă aerul fierbinte al deșertului când aperi țara?"

Ministrul Finanțelor demis, Orlando "Discotecă" Teodorovici, a ajuns să fie linșat chiar și de oficina de propagandă a PSD și anume Antena 3. Motivul este reprezentat de atacul odios lansat de Teodorovici la adresa generalului Ciucă, care l-a determinat pe antenistul Radu Tudor să se revolte în mai multe mesaje pe Facebook. 

"Cum sa jigneasca aburul diminetii mahmure de discoteca aerul fierbinte al desertului cand aperi tara?

#tupeudeslav", a scris Radu Tudor pe Facebook

"Asa e, Orlando, Fratelli nu e in Afganistan", a continuat Radu Tudor în altă postare. 

Reacția antenistului Radu Tudor vine în contextul în care Eugen Teodorovici l-a criticat pe generalul Nicolae Ciucă, întrucât a acceptat oferta PNL de a fi ministru al Apărării:

"Am așteptat să treacă Ziua Armatei Române, din respect pentru bărbații și femeile în uniformă care apără această țară și care-și riscă viața zi de zi pe teatrele de operațiuni.

Acum pot să spun ferm, clar, răspicat, bărbătește, că rușine mai mare pentru Armata României decât palma dată ieri de Generalul Ciucă nu poate fi imaginată. Șeful Marelui Stat Major, comandantul militar al armatei, a abandonat Armata Română chiar de ziua ei, pentru o funcție politică în eventualul Cabinet Orban.

Mă întreb, oare care sunt meritele acestui General? Și dacă ne-am fi găsit într-o situație de conflict armat, ar fi procedat la fel? Ar fi părăsit câmpul de luptă pentru o funcție călduță, acasă, într-un birou?

Îmi este rușine de rușinea domnului General și cum văd că nimeni nu cere scuze ostașilor români, le cer eu scuze pentru lăcomia politicienilor români, acoperiți sau nu.

Armata Română merită generali adevărați, dar nu și pe cei ce se dovedesc doar niște purtători de uniforme și grade. Și mai merită onoarea câștigată prin jertfa eroilor care au purtat cu mândrie însemnele Armatei Române, indiferent de gradul avut.

Armata Română merită respectul nostru și merită mult mai mult decât să fie instrumentul ambițiilor personale ale unora sau altora", a scris Teodorovici pe Facebook.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.