ONG-ul protestatarului Dide îl nimicește pe Mircea Diaconu. Putregaiul prezidențiabilului neom


ONG-ul protestatarului Dide îl nimicește pe Mircea Diaconu. Putregaiul prezidențiabilului neom

ONG-ul protestatarului Cristian Dide, Evoluție în Instituție, a publicat pe Facebook un text ce reflectă putregaiul candidatului la prezidențiale Mircea Diaconu

Astfel, ONG-ul lui Dide face o scurtă trecere în revistă a episoadelor mizerabile din trecutul politic al neomului Diaconu:

"În 1949, pe când Partidul Comunist începea procesul de colectivizare, se năștea #unom - Diaconu.

Peste 70 de ani, avea să candideze la președinția României.
Între timp, filmele vremii îl arată pe Diaconu ca apropiat al lui Iliescu, cel acuzat de crime împotriva umanității, chiar la Revoluție.

Deghizat în revoluționar, a avut un rol important și activ în tragedia de la Otopeni din decembrie 1989, unde aproape 50 de militari au fost uciși.

Indecis și schimbător, dacă facem o scurtă analiză a parcursului politic, Diaconu trece cu ușurință de la PD, la PNL iar prezentul îl surprinde la ALDE.

Lacom din fire, a ocupat mai multe funcții publice în același timp, lucru taxat de Agenția Națională de Integritate.

Ca director al Teatrului Nottara, se găsea în incompatibilitate cu funcția de senator și cu cea de ministru.

Înalta Curte de Casație și Justiție a decis incompatibilitatea și Diaconu a fost nevoit să demisioneze din funcția de ministru. La Senat, colegii nu s-au grabit să ia act de această decizie a ICCJ și au preferat să îi faciliteze lui Diaconu fotoliul de senator aproape până la finalul mandatului.

Ca europarlamentar, activitatea sa a fost aproape zero.

Ca actor, rolurile de corupt și prostănac i-au venit mânușă.

După 30 de ani de la Revoluție, acest Diaconu, vine în fața românilor ca un om curat, fără de păcat.

Alde Sibiu dă în judecată Facebook pentru nereușita acestui minunat candidat!

Cum să votezi aceleași fețe care au stat lângă comunistul Iliescu?

#faracomunisti
#uncomunist
#nuvotamcomunisti
#yeslavot", transmite Evoluție în Instituție.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.