Vosganian anunță divorțul oficial dintre PSD II și PSD III: "Alianța cu Pro România s-a încheiat"


Vosganian anunță divorțul oficial dintre PSD II și PSD III: "Alianța cu Pro România s-a încheiat"

Alianța de conjunctură dintre ALDE și Pro România a luat sfârșit. Vicepreședintele ALDE Varujan Vosganian a făcut public anunțul, duminică seara, la Antena 3.

Astăzi, alianța noastră electorală cu Pro România s-a încheiat. Fiecare partid pornește pe drumul său, separat”, a anunțat Varujan Vosganian, la finalul primului tur al alegerilor.

„E vorba de o colaboare care poartă în dicționar numele de alianță. Sigur că în Parlament putem vota legi împreună, am votat și legi în unanimitate, dar în ceea ce privește formalizarea printr-o înțelegere care să aibă un obiectiv comun, această înțelegere se încheie azi”, a mai precizat Varujan Vosganian.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.