Cioloș: Nu e nicio surpriză că susținerea USR-PLUS merge către Iohannis!


Cioloș: Nu e nicio surpriză că susținerea USR-PLUS merge către Iohannis!

Liderul PLUS, Dacian Cioloș, a declarat luni că nu este nicio surpriză că Alianța 2020 îl va susține pe Klaus Iohannis în turul al doilea al alegerilor prezidențiale. Amintim că în turul al doilea au intrat Klaus Iohannis și Viorica Dăncilă. 

"Avem un tur doi între Klaus Iohannis și Viorica Dăncilă și cred că nu e nicio surpriză dacă spuntem că, în acest condiții, susținerea noastră merge către Klaus Iohannis. Sper să avem ocazia în perioada următoare, tocmai pentru a clarifica și consolida această susținere, să avem o discuție cu Klaus Iohannis pentru a ne asigura că proiectul politic pe care dânsul îl susține este aliniat cu principalele obiective pe care le avem și noi și că putem da acest semnal de capacitate de colaborare între proiectul pe care-l susține domnul Iohannis și proiectul pe care-l susținem noi", a spus liderul PLUS.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.