Dăncilă a fost dată afară, dar Olguța a rămas să paraziteze Guvernul până azi. Ludovic Orban a demis-o din Executiv


Dăncilă a fost dată afară, dar Olguța a rămas să paraziteze Guvernul până azi. Ludovic Orban a demis-o din Executiv

Premierul Ludovic Orban a anunțat miercuri, la începutul ședinței de Guvern, că a dat-o afară din Guvern pe Olguța Vasilescu. Olguța fusese numită în funcția de consilier al premierului de către Viorica Dăncilă.

"Am mai demis un rând de reprezentanți ai PSD” dar „plăcerea cea mai mare” a fost demiterea Liei Olguța Vasilescu, care era „consilier al premierului”, a spus Orban.

Mai mult, premierul a luat-o peste picior pe Olguța Vasilescu transmițându-i că acum are timp mai mult să se ocupe de campania la prezidențiale a Vioricăi Dăncilă. 

"Am eliberat-o de această grijă, să se ocupe de campanie", a adăugat premierul. 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.