Violeta Alexandru o invită pe Gabriela Firea la o dezbatere: "Accept inclusiv cu cască și sufleori, dacă nu vă descurcați singură"!


Violeta Alexandru o invită pe Gabriela Firea la o dezbatere: "Accept inclusiv cu cască și sufleori, dacă nu vă descurcați singură"!

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, l-a invitat pe premierul Ludovic Orban la o dezbatere. După ani și ani de acțiuni anti-democratice, pe pesediști i-a apucat dintr-odată "democrația".

În acest sens, ministrul Muncii, Violeta Alexandru, amintește despre falimentul RADET în prag de iarnă și o invită pe Firea la o dezbatere privind felul în care și-a bătut joc de București.

Redăm mesajul Violetei Alexandru:

"După ce, așa cum avertizam încă din septembrie, Gabriela Firea - PSD a lăsat bucureștenii în pragul iernii cu RADET în faliment, după zeci de scandaluri cu licitații suspecte și cheltuieli nejustificate din buzunarul bucureștenilor, după 3 ani și jumătate de haos și incompetență în administrația Capitalei - acum are îndrăzneala să îl provoace pe Premierul Orban la o dezbatere.

Până să își dea cu părerea pe guvernarea țării, Gabriela Firea - PSD mai are multe explicații de dat aici, la București - un oraș pe care îl ignoră și care abia așteaptă să revină la normal după administrația PSD.

Gabriela Firea, dacă vreți o dezbatere, ca Președinte al PNL Bucuresti, vă aștept oricând să avem o dezbatere pe felul dezastruos în care ați condus acest oraș.

Accept inclusiv cu cască și sufleori, dacă nu vă descurcați singură".

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.