S-a intimidat Vasilica Viorica! Cocul PSD nu mai e așa convins să intre cu forța peste Klaus Werner la dezbatere: „Nu știu dacă mă duc”


S-a intimidat Vasilica Viorica! Cocul PSD nu mai e așa convins să intre cu forța peste Klaus Werner la dezbatere: „Nu știu dacă mă duc”

Candidata PSD la Cotroceni, Viorica Vasilica Dăncilă, căreia sorosiștii, aripa Mălin Bot,  i-au găsit, în pădure, vilă roz uriașă, cu trei niveluri, curte generoasă și foișor de citit cărți de colorat, spune că președintele Klaus Iohannis are ură la adresa ei pentru că e un om vertical, genul care nu se supune ordinelor. Gluma asta l-ar binedispune până și pe Liviu Dragnea, care a adus-o special de la Bruxelles, unde viitoarea Dăncilă-președinte avea o viață foarte linișitită, tulburată doar când nu găsea măsura potrivită la broșă sau la bureți, ca s-o pună premier de paie la Palatul Victoria.

În lipsa unei dezbateri publice cu Iohannis pe care susține că și-o dorește foarte tare, Dăncilă dezbate cu televiziunea de casă a PSD, Antena3. Întrebată despre ce va face marți, când președintele se va afla la SNSPA pentru o întâlnire electorală cu politologi, jurnaliști etc, președinta partidului-mafie a răspuns cam timid că nu știe încă.

Ideea apariției Vioricăi Dăncilă la dezbaterea de la SNSPA a fost lansată în spațiul public, săptămâna trecută, de Valeriu Steriu, purtătorul de cuvânt al PSD.

„Nu știu încă. Pentru mine e important un singur lucru, faptul că trebuie să dăm dovadă de respect și responsabilitate, că în orice țară între candidații care intră în turul doi, o dezbatere e necesară. Domnul Iohannis de fiecare dată m-a jignit, că nu sunt pregătită, cu nu știu să gestionez. De ce nu vrea acea dezbatere, pentru a arăta cât de pregătiți suntem? Îi sfidează pe români. Eu nu mi-aș permite niciodată să îi sfidez pe români, indiferent de culoarea politică. I-am ajutat pe toți românii, fără să îi împart în cei care o susțin pe Viorica Dăncilă și îi cei care o urăsc pe Viorica Dăncilă”, a afirmat Viorica Dăncilă, duminică, la Antena 3, întrebată dacă va merge peste Klaus Iohannis la dezbaterea de marți.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.