Dăncilă vrea cu tot dinadinsul să fie penibilă până la capăt. Șefa PSD se gândește să meargă neinvitată la BCU


Dăncilă vrea cu tot dinadinsul să fie penibilă până la capăt. Șefa PSD se gândește să meargă neinvitată la BCU

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat luni că nu va participa la o dezbatere cu contracandidata sa, Viorica Dăncilă, pentru că aceasta reprezintă un "partid nereformat" care "a atacat românii în stradă" şi a tolerat permanent "atacuri xenofobe de cea mai joasă speţă". Preşedintele Klaus Iohannis a declarat că Viorica Dăncilă nu va fi primită la dezbaterea organizată marţi, de staff-ul PNL, la Biblioteca Centrală Universitară, dacă aceasta va veni acolo.

Viorica Dăncilă a anunțat, luni seara, la TVR 1, că ia în continuare în calcul și scenariul de a merge la BCU pentru a încerca să intre la dezbaterea lui Iohannis cu jurnaliștii.

”Îi văd atât de speriați încât nu știu ce să zic... Au zis că nu am ce să caut acolo. E ceva ce nu am întâlnit de la Revoluție încoace. Luăm în calcul orice variantă, să mergem acolo sau nu. Am văzut mesajele date de președinte, unele foarte urâte, ajungând la jigniri, pentru că oamenii slabi recurg la jigniri când nu au argumente. Eu nu o să mă duc să mă împing pe acolo”, a declarat Viorica Dăncilă.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.