Vasilica e perseverentă. La final de campanie, Dăncilă îl spamează pe Iohannis cu mesaje private în care-l cheamă la dezbatere


Vasilica e perseverentă. La final de campanie, Dăncilă îl spamează pe Iohannis cu mesaje private în care-l cheamă la dezbatere

Prezidențiabila Vasilica Dăncilă a anunțat vineri că i-a trimis președintelui Klaus Iohannis un mesaj privat pentru a-l chema la o dezbatere electorală, la ora 20, la Parlament. 

"Coordonatorul campaniei domnului Iohannis ne-a transmis că domnia sa nu va participa la dezbaterea din această seară, spunându-ne cu dispreț că „avem deja răspunsul de două săptămâni”. Eu, totuși, insist.

I-am trimis domnului Iohannis un mesaj privat pentru a-l chema la această confruntare, la ora 20:00, la Palatul Parlamentului. Domnule președinte, românii vă așteaptă!", a scris Vasilica pe Facebook. 

Anunțul Vasilicăi vine în contextul mesajului transmis de Dan Motreanu, coordonatorul campaniei lui Klaus Iohannis, în cadrul căruia a comparat campania candidatului PNL cu cea a candidatei PSD, dând de înțeles de ce nu va exista nicio dezbatere între cei doi candidați.

"Klaus Iohannis se întâlnește peste tot prin țară cu românii. Viorica Dăncilă doar în spații protejate, în sediul PSD și la emisiuni aranjate, pentru că pe stradă este huiduită. Nu are curaj să iasă între oameni!

Suntem în ultima zi de campanie, așa că în calitate de coordonator al campaniei pentru alegerile prezidențiale, am realizat un scurt bilanț. În ultimele săptămâni, Președintele Klaus Iohannis a fost în peste 30 de județe, a participat la zeci de evenimente de campanie, toate între români, a întâlnit peste 100.000 de cetățeni. La toate aceste evenimente s-a plimbat prin orașe, printre oameni, a discutat cu ei, a făcut mii de poze!

Ce a făcut Viorica Dăncilă în tot acest timp? A stat închisă în sediul de campanie, a făcut naveta partid-Parlament și atât. Pentru că adevărul este că îi este frică de oameni. Ea nu poate să meargă între oameni, pentru că cetățenii știu cine este candidatul PSD și o apostrofează. Dacă iese pe stradă, Viorica Dăncilă este huiduită, nu poate să dea ochii cu românii.

Îi este frică de români pentru că cetățenii nu mai pot fi mințiți. Ei știu că PSD și Viorica Dăncilă sunt cei care i-au gazat și i-au bătut pe 10 august, cei care erau dispuși să scoată România din UE doar pentru ca Liviu Dragnea să nu facă pușcărie, sunt cei care au preferat să elibereze infractorii, pentru a-i face scăpați pe-ai lor.

Duminică trebuie să mergem la vot! Votul este forța noastră! Candidatul PSD trebuie învins și Klaus Iohannis merită să câștige cu un scor covârșitor!".

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.