VIDEO Oreste și Oana Stănciulescu au votat în Diaspora: Din respect pentru "ăștia" / Îmi pun toată nădejdea ca împreună să începem să construim România aia mare care să ne încapă pe toți!


VIDEO Oreste și Oana Stănciulescu au votat în Diaspora: Din respect pentru "ăștia" / Îmi pun toată nădejdea ca împreună să începem să construim România aia mare care să ne încapă pe toți!

Jurnaliștii Oreste Teodorescu și Oana Stănciulescu au votat sâmbătă în turul al doilea al alegerilor prezidențiale la Madrid, ca un gest simbolic, "din dragoste și respect pentru frații noștri din Diaspora".

Oana Stănciulescu: Eu am venit pentru că am auzit că votează "ăștia". Și am zis să vin astăzi să votez cu "ăștia" laolaltă, ca un gest simbolic de mulțumire pentru ceea ce au făcut. Au schimbat soarta României în mai multe dăți, la europarlamentare, pe 10 august. Din respect pentru "ăștia" am venit astăzi așa cum am făcut-o și în primul tur atunci când am votat la Roma. Pentru "ăștia" care au fost cel mai mare investitor al României, pentru "ăștia" care au plecat cu milioanele, care încotro, nu de bine, ci de rău. Am venit pentru că îmi doresc ca "ăștia" să se întoarcă acasă, să voteze alături de noi sau noi alături de ei, să mai votăm anul viitor de două ori ca să ne reunim acasă și să înceapă politicienii să facă treabă. 

Oreste: Din dragoste și respect pentru frații noștri din Diaspora am votat în primul tur la Roma, iar acum am venit să votez la Madrid. Am în minte 10 august 2018. Ei ne-au dat cu bulane și cu gaze, noi avem șansa astăzi să dăm hotărât cu ștampila de vot. Sunt absolut convins că acești 30 de ani, mai sărăcuți așa, pe care i-am traversat se încheie duminică cu ultima ștampilă de la ora 21, ora României. Îmi pun toată nădejdea ca împreună, societatea civilă, o clasă politică curățată în mentalul ei de tarele comunsimului, să începem să construim România aia mare care să ne încapă pe toți chiar în interiorul frontierelor noastre pentru că este foarte trist ca după Siria și Palestina să avem cea mai mare Diaspora pe timp de pace din Europa. Doamne ajută poporului român! Veniți la vot și nu uitați că votul unui deștept poate anula mii de voturi ale unor proști. 

Vedeți video de la minutul 8:00:


„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.